BOSCO's 'Frank in person'

foto: Peter van Breukelen

16 juli 2016
16.00 uur


Ben je in Vegas, of toch in Madison Square Garden? Na de inleiding van de bigband loopt hij op, hij begint te zingen; is het hem echt…?


Collectief BOSCO brengt samen met ‘Frank In Person’ een eerbetoon aan de legendarische Frank Sinatra. Een show waarbij het lijkt alsof je écht bij een concert van “The Voice” bent. De arrangementen, volledig gebaseerd op de versies van The Count Basie Orchestra, gespeeld door de professionals van small-bigband BOSCO, samen met dé Sinatra-impersonator van Nederland.

De zanger beweegt zich ontspannen en met een natuurlijk charisma over het podium, je kunt je ogen niet van hem afhouden. De contrabas speelt een aanstekende melodie, je merkt dat je zachtjes op de muziek meebeweegt. Met een onovertroffen timing vervolgt de zanger; “Fly me tot he moon”. De trompetten zwellen aan. De musici van de bigband vullen de concertzaal met warme swingende muziek. Je waant je in het ‘Moonlight of Vermont’, of is het toch ‘April in Paris’? En terwijl je geniet van de krachtige en toch ook tedere klanken van Ol’Blue eyes weet je: the best is yet to come.

Video

Website

www.frankinperson.com